A
Abel van der Wurff

Wandelen voor papa

( Lid van team: Team Hans van der Wurff )

Een herseninfarct gaat je niet in je koude kleren zitten. Wat onze vader is overkomen heeft onze familie ondersteboven gekeerd en voorgoed veranderd. Wij, Hannah (23), Max (21) en Abel (15) voelen ons machteloos, dus willen we onze vader, Hans, een hart onder de riem steken door namens hem geld in te zamelen voor de Hersenstichting, zodat dat geld mede gebruikt kan worden voor onderzoek naar herseninfarcten, goede revalidatie, traumabegeleiding en depressie. Daarom wandelen wij in het weekend van 10 en 11 april van Amsterdam naar Den Haag! Ondersteunen jullie ons?
Totaal opgehaald bedrag: € 233
Streefbedrag: € 100

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Karin

03-04-2021
€ 25

Annelies

01-04-2021
€ 20

Frances

31-03-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer