Annet van der Vaart

Beschilderd glas verkoop in de Grote Kerk in Haarlem

Op zaterdag 18 december bent u van harte welkom van 13.00 – 16.00 uur in de grote kerk op de Grote Markt in Haarlem. Marina en Edith zullen na het succes van eerdere jaren opnieuw hun handbeschilderde glaswerk verkopen ten bate van de Hersenstichting. Zo rond de feestdagen een prachtig cadeau om te geven of om zelf uw interieur mee op te vrolijken. De Grote Kerk op zich is zeker een bezoekje waard! Marina en Edith hopen met de opbrengst van het glaswerk een mooi geldbedrag te kunnen doneren aan de Hersenstichting. Hun stand zal u niet kunnen ontgaan. Zij staan namelijk tegenover de ingang aan de Groenmarkt waarbij de kleurrijke sfeerlichtjes een echte eyecatcher zijn!”

Totaal opgehaald bedrag: € 116
Streefbedrag: € 50

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 100

Anoniem

21-12-2021
€ 16

Donaties in de kerk

19-12-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer