Bente Winkler

Halve marathon Amsterdam

17 oktober ga ik de halve marathon van Amsterdam rennen om geld in te zamelen voor de hersenstichting. Vanuit mijn studie ben ik mij bewust geworden over de heftige gevolgen op het leven die schade aan de hersenen veroorzaken. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de hersenstichting om hen te helpen alles op alles te zetten voor een gezond brein en daarmee zoveel mogelijk levens te redden en te herstellen!
Nog te gaan
Afgesloten

Joëlle

18-10-2021

17-10-2021

Cian

17-10-2021

Prestaties

Totaal afgelegd 21 km (100%). Mijn doel afstand: 21 km.