Bob van der Ree

Omdat normaal heel bijzonder is!

( Lid van team: Jeroen@Festo - elk jaar moet je minimaal één belachelijk idee hebben )

Enorm respect heb ik voor collega Jeroen, die na zijn NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) knokt om snel te herstellen. Vorig jaar de 10km CPC gelopen, dit jaar met NAH ook! Dat is zijn doel. Als een gezonde man vind ik het moeilijk voor te stellen hoe het moet zijn om alle bewegingen opnieuw aan te moeten leren en heb ik enorm respect voor Jeroen en iedereen die helpt bij zijn revalidatie.

Trijntje

Jeff