Carin van Mensch

Ik wandel de 10 kilometer voor stichting Sterk en Positief

( Lid van team: Stichting Sterk en Positief 18 september 2021 wandelen Leiden marathon )

Op 9 mei ga ik voor stichting Sterk en Positief de 10 km wandelen (ja...wandelen :-)). Deze stichting is opgericht door onze vrienden Charles en Natascha. Charles kreeg zelf een hersentumor en heeft tijdens de behandeling hiervoor de kracht en motivatie gevonden om deze stichting op te richten. Want het is echt nodig...geld voor onderzoek om hersentumoren geneesbaar te maken! Jij kunt helpen door mij te sponsoren, elke bijdrage is welkom! 

Totaal opgehaald bedrag: € 30
Streefbedrag: € 75

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

27-02-2020
€ 10

Michelle

26-02-2020
€ 15

Celeste

26-02-2020

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer