Christel Groot-Huiting

Yoga Globe voor de Hersenstichting

Bijna iedereen krijgt wel met een hersenaandoening te maken in zijn of haar leven, zelf of in de directe omgeving. Denk aan dementie, depressie, epilepsie of een hersenbloeding. Mijn schoonvader stierf onlangs aan een hersenbloeding. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek en verbetering van de behandelingen. Doe mee met de buitenyogasessie bij Yoga Globe voor de Hersenstichting. Zondag 23 juni, 7 en 14 juli 2019, 10:00-11:00 te Breda, Haagse Beemden, veldje achter adres Blokmoeren 42, aan de Moerenloop achter het speeltuintje.

Agnes

16-07-2019