Het is gelukt!

Lieve iedereen,

Ik hoop dat jullie allemaal een mailtje ontvangen hierover, aangezien ik iedereen wil bedanken via deze weg voor de donaties en steun die ik en de Hersenstichting de laatste tijd mochten ontvangen! Afgelopen zaterdag heeft dat alles zich uitbetaald in een fantastische rit waarmee een fantastisch bedrag is opgehaald! Het was goed weer, ondanks de regen aan het einde van de dag, en er heerste een boel gezelligheid op de fiets en tijdens de pauzes. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel geld ervoor is opgehaald en hoeveel reacties ik (via via) heb gekregen op deze fietstocht. En daarvoor wil ik jou ook individueel bedanken!

Hopelijk tot ziens en misschien pak ik later voor een ander goed doel wel weer de fiets uit de schuur ;)

Groetjes,

Christian

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer