Daphne Scholing

Daphne loopt Cascaderun 2022

Juni 2022 - update

Zondag 12 juni heeft Daphne de Cascaderun weer uitgelopen. Ze is heel blij dat het zo goed is gegaan en ze bedankt alle mensen die haar hebben gesteund en zo gul hebben gegeven.

Mei 2022 - update

In 2019 liep Daphne voor de laatste keer de Cascaderun voor de Hersenstichting. Nu het weer kan komt ze op zondag 12 juni weer in actie en laat ze zich wederom sponsoren voor de Hersenstichting. Dit doet ze, omdat ze zelf maar al te goed weet wat het betekent om ervaringsdeskundig te zijn.

Ate

22-06-2022