Allereerst lieve sponsors bedankt voor jullie steun.

Het is bijna zover,we hebben er zin in.

De laatste dingen regelen voor het thuisfront,en we kunnen gaan.

Maandag gaan we met de trein naar Nijmegen,ons startbewijs ophalen een paar boodschappen doen en ons appartement opzoeken.

Als ik voor mijzelf spreek(Dimphy) spannend allemaal.

Vooral om mijn man nu alleen te laten,en dan vooral de nachten.

Gewoon het idee dat je niet bij hem bent en hem in de gaten kan houden of alles goed gaat,misschien stom maar het is zo.

ik weet dat je er niet altijd kan zijn,en weer vertrouwen moet hebben maar op zulke momenten is het moeilijk.

Ik weet zeker dat mijn vriendinnen Angeliqeu en Janny me hier doorheen helpen.

En mijn man is ontzettend trots op ons dat we dit gaan doen.

Ook hij is er vrijdag samen met Wilfred en Ron.

Nou lieve sponsors super bedankt voor jullie steun en wij gaan ervoor.

Liefs van deze drie gekke meiden.