Eric Wiesener

Eric doet de Dam tot Dam

Het hek is van de dam. Ik doe mee aan de van Dam tot Dam loop. Niet bijzonder want dat doen duizenden mensen met mij maar ik loop de 10 Engelse Mijlen voor de hersenstichting. Een stichting die zich in zet voor gezonde hersenen voor iedereen. Kost uiteraard geld, veel geld dus daarom zoek ik sponsors voor mijn tocht van Dam tot Dam. Ben ik de snelste? Dat zeker niet maar vast ook niet de langzaamste. Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Mocht je me nu steunen en je bent het over 20 jaar vergeten dan kunnen de mensen van de stichting je tegen die tijd wel helpen 😊 Alvast bedankt!

Totaal opgehaald bedrag: € 300
Streefbedrag: € 150

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Karin

27-04-2022
€ 10

Ineke

26-04-2022
€ 10

Ellen

26-04-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer