Eric Wiesener

Eric doet de Dam tot Dam

Het hek is van de dam. Ik doe mee aan de van Dam tot Dam loop. Niet bijzonder want dat doen duizenden mensen met mij maar ik loop de 10 Engelse Mijlen voor de hersenstichting. Een stichting die zich in zet voor gezonde hersenen voor iedereen. Kost uiteraard geld, veel geld dus daarom zoek ik sponsors voor mijn tocht van Dam tot Dam. Ben ik de snelste? Dat zeker niet maar vast ook niet de langzaamste. Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Mocht je me nu steunen en je bent het over 20 jaar vergeten dan kunnen de mensen van de stichting je tegen die tijd wel helpen 😊 Alvast bedankt!

Karin

27-04-2022