Geert Jan Groeneveld

Donatie t.b.v. oratie Prof. dr. G.J. Groeneveld

Motivatie voor doneren aan Hersenstichting

Op 1 oktober 2020 is Geert Jan Groeneveld benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Leiden (Faculteit der Geneeskunde) met als leeropdracht Klinische Neurofarmacologie. Op vrijdag 11 maart 2022 zal hij zijn oratie uitspreken. Geert Jan waardeert het enorm als er een donatie kan worden overgemaakt naar de Hersenstichting. Heel specifiek vraag Geert Jan aandacht voor onderzoek dat leidt tot nieuwe inzichten in de oorzaken van neurodegeneratieve ziekten. Via deze actiepagina kunt u hieraan een bijdrage leveren.

Totaal opgehaald bedrag: € 3.540

24-03-2022