Marga Schepers- Eikenaar

Muziek en de effect op onze hersenen

Of je nu muziek maakt of er naar luistert, het heeft een positief effect op de hersenen. Het maakt herinneringen los, ook bij mensen met dementie. Als DJ draai ik elke maandag op het leukste internetradio station. Op maandag 27 januari zal er een speciale uitzending plaats vinden om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hersenstichting. Voor 5 euro kan er een nummer aangevraagd worden die op deze avond wordt gedraaid. Vanaf 19.00 uur op www.bestmusicradio.nl

Totaal opgehaald bedrag: € 563
Streefbedrag: € 500

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Cindy

29-01-2020
€ 15

Anoniem

27-01-2020
€ 7,50

Margriet

23-01-2020

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer