Dank jullie wel!!!!!

Hallo allemaal,

Op ons vakantieadres genieten we nog even na van de geweldige sponsorfietstocht afgelopen zaterdag.
Het was in één woord:  GEWELDIG!!
De dag zal nog lang in mijn herinnering blijven.


Met enige spanning had ik toch wel uitgekeken naar deze dag. Zou ik de sportieve prestatie wel waar kunnen maken?
Om 10.00 uur werd  de dag, met een groot deel van de familie, gestart met koffie en gebak. Ik moet natuurlijk wel voldoende energie inslaan.
Stipt op tijd vertrokken we vanaf mijn voormalige werklocatie, de proefbroerderij in Westmaas.
Via Goidschalxoord fietsten we richting Heinenoordtunnel. Onderweg was er af en toe wat licht gemiezer. Vlak voordat we onze geplande stop bereikten,
gingen de sluizen even echt open. Schuilend onder de bomen, terwijl we gelijk maar wat te drinken en eten tot ons namen, dreef de bui gelukkig snel voorbij.
Het leverde nog wel wat fleurige foto's op.Via het rondje Binnenmaas bereikten we verder droog de lunchstop bij de Proefboerderij.

Nadat de door Ivonne en Cecil klaargemaakte heerlijke lunch verorberd was, moest de start nog even uitgesteld worden vanwege een korte hoosbui.
Daar bleef het gelukkig de rest van de middag bij. Met nu de volledige familie op de fiets, reden we via Klaaswaal en Numansdorp de laatste 20 km.
Onderweg, zowel 's-morgens als 's-middag, kwamen we diverse bekenden tegen die er mede voor zorgden dat de dag voorbij vloog.
Het leverde via Locatieradar en per mail/whatsapp diverde mooie foto's ter herinnering op. 
Moe maar voldaan bereikte ik de eindstreep.

Hiermee wil ik alle donateurs (nogmaals) bedanken voor jullie gulle gaven. Het leverde een geweldig bedrag op.
Verder dank voor alle lieve berichtjes, kaarten en attenties.

Lieve groet,

Marian 

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer