M
Masira Veldhuis

Masira voor de hersenstichting

Vorig jaar de 16,1 km voor het eerst gered, dus dan moet het vast nog een keer kunnen! Dit jaar helaas door omstandigheden niet kunnen trainen dus aanstaande zondag loop ik de Dam tot Dam (als ik het red) op karakter. Met een fantastisch team voor een mooie organisatie zal ik door blijven lopen tot ik over de finish ben. Best wel zenuwachtig want waar ik vorig jaar goed getraind had heb ik vanmorgen met moeite 6 km gelopen na weken niet kunnen lopen. Met gezonde hersenen voor iedereen in mijn achterhoofd vertrouw ik er op dat ik de finish zal halen en ik heb er zin in!!

Totaal opgehaald bedrag: € 740
Streefbedrag: € 700

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anne

16-09-2022
€ 15

Sandra de

16-09-2022
€ 10

Roland

16-09-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer