Masira Veldhuis

Masira voor de hersenstichting

Vorig jaar de 16,1 km voor het eerst gered, dus dan moet het vast nog een keer kunnen! Dit jaar helaas door omstandigheden niet kunnen trainen dus aanstaande zondag loop ik de Dam tot Dam (als ik het red) op karakter. Met een fantastisch team voor een mooie organisatie zal ik door blijven lopen tot ik over de finish ben. Best wel zenuwachtig want waar ik vorig jaar goed getraind had heb ik vanmorgen met moeite 6 km gelopen na weken niet kunnen lopen. Met gezonde hersenen voor iedereen in mijn achterhoofd vertrouw ik er op dat ik de finish zal halen en ik heb er zin in!!

Anne

Sandra de