Michiel Hulshof

Als één schaap over de Dam is...

Hersenaandoeningen zijn niet alleen wereldwijd, maar ook in Nederland veel voorkomend: bij maar liefst 1 op de 4 mensen komt een dergelijke aandoening voor. Hersenaandoeningen zijn vaak niet zichtbaar op het eerste oog, wat voor vervelende situaties kan zorgen. Daarnaast is van veel hersenaandoeningen de oorzaak nog niet bekend en is er dus meer onderzoek hiernaar nodig. Dat is de reden dat wij, namens de hersenstichting, de Dam-tot-Damloop rennen op 18 september 2022: wij hopen zo deze veel voorkomende aandoeningen meer onder de aandacht te brengen en geld op te halen voor onderzoek.

Vorig jaar kon wegens Corona de loop helaas niet doorgaan, vandaar dat wij het dit jaar nog eens proberen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ook heeft ons team dit jaar twee nieuwe aanwinsten, Ryan en Reinier! Zes vrienden uit Utrecht, 16 kilometer en minstens 2500 euro die we streven op te halen! Wil jij samen met ons weer een steentje bijdragen aan een gezondere toekomst? Doneer dan en help ons mee! Wat zeg je van een startbedrag van 1 euro per kilometer..?
Liefs
Sophie, Julie, Thomas, Ryan en Michiel

Totaal opgehaald bedrag: € 3.045
Streefbedrag: € 2.500

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Theresa

03-10-2022
€ 5

Colette

20-09-2022
€ 10

Floor

20-09-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer