Nicole Dolmans

Halve Marathon voor ons brein

Al jong heb ik ervaren hoe verwoestend Niet Aangeboren Hersenletsel is, niet alleen voor de getroffene maar voor een hele familie.

Nu ik volwassen ben begeleid ik werknemers en werkgevers met de gevolgen van hersenletsel. dat is heel dankbaar werk.

Prive word ik opnieuw op verschillende plekken geconfronteerd met de gevolgen van hersenletsel. Ik wil iets positiefs doen door de halve marathon in Eindhoven te lopen en mijn netwerk te vragen mij te sponsoren, alle kleine beetjes helpen.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.002
Nog te gaan
Afgesloten

Claudia

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 21 km.