Verplaatsing 200km tegen hersenletsel

Het is een beste tijd stil geweest rondom mijn 200km tegen hersenletsel. In december heb ik deze helaas niet kunnen rijden vanwege een dubbele ooronsteking en een aantal coronabesmettingen in mijn directe omgeving. Dat zijn natuurlijk niet de ideale omstandigheden voor een fietstocht over 200 kilometer. 

Maar dat ik deze niet gereden heb betekend niet dat ik het helemaal niet ga doen. Vanwege de huidige situatie hebben wij de actie verplaatst naar 18 april. In de hoop dat alles dan weer een beetje versoepeld is. Ik ben jullie allemaal ontzettend dankbaar voor het doneren. Er is voor iedereen die (voor 1 december) gedoneerd heeft een plekje gemaakt op de speciaal ontworpen kleding. 

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Voorkomen

Gezond leven betekent gezonde hersenen. Daarom zet Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en bewegen tot mentale uitdaging.

Behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Zo willen wij behandeling en minder ziektelast bij hersenaandoeningen waarmaken.

Meedoen

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen.

Lees meer