Robert Haaima

Lopen voor gezonde hersenen

Een aneurysma in de hersenen is een uitstulping in de vaatwand van de hersenslagader. Verondersteld wordt dat een aneurysma van de hersenslagaders ontstaat uit een aangeboren zwakke plek van de vaatwand, maar daarover bestaat nog onvoldoende zekerheid. Mijn zus overleed in september 2018 op 48-jarige leeftijd plotseling aan een hersenbloeding, ontstaan uit een aneurysma. Ieder jaar loop ik diverse hardloopwedstrijden. Voor elke wedstrijd die ik nu loop wil ik aandacht vragen voor deze aandoening. Deze actie draag ik op aan haar, voor meer aandacht en onderzoek van deze moeilijk herkenbare, sluipende aandoening.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.038
Nog te gaan
Afgesloten

Maartje

07-02-2022

Ruud

06-10-2021

06-10-2021

Prestaties

Totaal afgelegd 58 km (138%). Mijn doel afstand: 42 km.