Sandor Boots

De MARATHON VAN ROTTERDAM

Eén op de vier mensen lijdt aan een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg, een van de grootste ziekten van Nederland te worden. Ik wil mijn bijdrage leveren om dit te verminderen, want een hersenaandoening kan een grote impact op je leven hebben. Zo ook voor iemand die dicht bij mij staat.

Om die reden heb ik besloten om op zondag 24 oktober deel te nemen aan de MARATHON VAN ROTTERDAM.

Mijn doel is om met het rennen van deze marathon zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Hersenstichting. Dit geld levert een bijdrage aan het belangrijke werk wat deze Stichting verricht. De Hersenstichting investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen of genezen.

Daarom zou ik je graag vragen om mij te sponsoren en daarbij de Hersenstichting te helpen.

Alvast bedankt, namens De Hersenstichting en mij. Elke euro telt!

Totaal opgehaald bedrag: € 1.975
Nog te gaan
Afgesloten

Auto Deal Curacao B.V.

Sidney

Prestaties

Totaal afgelegd 42 km (100%). Mijn doel afstand: 42 km.