Veelgestelde vragen

Vragen over ons actieplatform, jouw eigen actiepagina of donaties? De meestegestelde vragen zie je hieronder.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mailtje naar actie@hersenstichting.nl.

Hoe kan ik in actie komen voor de Hersenstichting?
Op wat voor manier kan ik in actie komen voor de Hersenstichting?
Kan ik meedoen aan een bestaand evenement en deelnemen voor de Hersenstichting?
Hoe kan ik mijn actie promoten?
Kan de Hersenstichting mijn actie promoten op hun sociale mediakanalen?
Kan ik logo’s van de Hersenstichting gebruiken op mijn eigen promotiemateriaal, zoals hardloopkleding?
Kan ik promotiematerialen van de Hersenstichting ontvangen?
Op welke manier kan ik donaties ophalen?
Welke betaalmethodes accepteert de Hersenstichting?
Wat doet de Hersenstichting met mijn opgehaalde donatiegelden?