Angelique Wammes-Bouman

Klaverbladtocht 2021 en op naar 2022

Ik leef sinds 2019 zelf met de gevolgen van niet-aangeboren hersenschade. Dat heeft het leven van mij en mijn partner behoorlijk op zijn kop gezet. Door het organiseren van een klaverblad tocht, wil ik mijn verhaal delen en koppelen aan een doel: “Het zichtbaar maken van de onzichtbare beperking die je met hersenschade hebt.” Maar ook: ik ben niet zielig, ik heb vooral mijn leven een andere invulling moeten geven. En daarbij niet onbelangrijk: ook mijn omgeving heeft hierin moeten schakelen. Waarom is dit zo belangrijk? Ik heb gemerkt dat de mensen in mijn omgeving soms moeite hebben om ermee om te gaan. Van ongevraagde en soms best pijnlijke adviezen, tot het negeren en vol over je grenzen heen gaan. Of juist een hele negatieve benadering, als dat je leven nu wel voorbij is. Van 15 t/m 21 maart 2021 heeft de hersenstichting de “Awareness week” met aandacht voor de onzichtbare gevolgen van hersenschade. Mijn verhaal gaat hierop verder, vanuit een persoonlijke aanpak en ervaringen. Van 10 t/m 13 september is de klaverblad tocht georganiseerd. Dat was een groot succes en heeft al 1500 euro opgehaald. 

Ik wil de collecteweek gebruiken voor een 2e actieperiode en hopelijk naar nog meer mooie activiteiten in 2022. Wat gaan we doen? Ik heb allerlei clinics voor jullie in petto waar je je voor in kunt schrijven. De betaling daarvoor gaat via deze actiepagina, zodat al het geld direct naar de hersenstichting gaat. Meer informatie volgt snel. 

Check ook www.nah-awb.nl 

Totaal opgehaald bedrag: € 1.779
Streefbedrag: € 2.000
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Anoniem

15-09-2022
€ 50

Anoniem

21-08-2022
€ 10

Anoniem

21-08-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer