Anneke Harms

In actie voor de hersenstichting.

Doordat ik in mijn omgeving van dicht bij zie wat een hersenaandoening allemaal kan veroorzaken, Wil ik heel graag mijn steentje bijdragen. Dit doe ik dan ook door in totaal 367 km te gaan wandelen. Als eerste ga ik de Elfstedentocht van friesland wandelen.Dit is best pittig. totaal 207 km. het is totaal anders dan de vierdaagse van Nijmegen, Maar ik doe het graag. Ik hoop dan ook dat ik deze ga uit lopen. Nee ik moet deze uitlopen, want ik doe een sponsorloop voor de hersenstichting. Daarnaast ga ik dan weer opnieuw trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen. In de maand Juli kan het ook altijd behoorlijk warm zijn. soms wel 31 graden, Dit maakt het ook wel weer dat het best zwaar is. Maar wat heb ik nu eigelijk te klagen totaal niets. Ik heb het geluk dat ik gezond ben en dit mag gaan doen.Ik hoop na afloop te kijken op een super mooie wandeling waarin ik ook nog eens een mooi bedrag bij elkaar mag lopen voor de hersenstichting.

Totaal opgehaald bedrag: € 339
Streefbedrag: € 1.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Anoniem

24-05-2022
€ 15

bea

23-05-2022
€ 100

Beter Thuis Wonen Thuiszorg B.V.

12-05-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer