Bart juw

72 UUR LIVE VOOR HET GOEDE DOEL | KOM JIJ IN ACTIE? | HERSENSTICHTING

Hallo! Wij (een groep van 6 enthousiaste jongens) willen graag een 72 uur stream organiseren voor het goede doel. Dit zal live te zien zijn op het platform Twitch. Tijdens de stream zullen we donatie's ontvangen. Deze donaties gaan direct naar de Hersenstichting! De stream zal op een unieke locatie in Den Helder plaats vinden. Tijdens de stream zullen we naast de gebruikelijke games ook live koken, live gezelligheidsspelletjes spelen zoals Ganzenbord etc. Kortom 3 dagen lang alleen maar gezelligheid!

Totaal opgehaald bedrag: € 1.900
Streefbedrag: € 3.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 1.900

Bart

17-03-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer