Krant en Radio

Beste mensen.
even hebben jullie niks gehoord, maar was heel druk bezig met de actie.
Nu deze week begonnen is kijk ik terug op de afgelopen week.

Als eerste wil ik alle mensen bedanken voor de donatie die we tot nu toe hebben mogen ontvangen, Het ontroerd mij om te zien dat maandag 21 maart jl om 12 uur ons streefbedrag was behaald en nog komt er donatie binnen en dat doet ons goed. 

Deze actie heeft ook de krant al mogen bereiken en wel 3 stuks (De Stentor, het AD en de PZC) wat een mooi iets. ben zo trots er op.
Ook heb ik al twee radio interviews mogen geven.
De eerstee was tellefonisch bij Omroep Zeeland. de tweede ben ik langs gegaan  Radio Zwolle 
Door de krant en de radio wordt ik herkent op straat (Vind ik niet erg hoor) wel blijf ik met bijde voeten op de grond.
De krant en de radio willen mijn gaan volgen na de actie (die nog even door loop hoor) voor de volgende. Sommige weten het al van mij, Andere niet. Daar kom ik later op terug eerst gaaAn we deze actie tot een mooi einde brengen

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer