D
David Puroja

Voor ons overprikkelde brein zetten wij graag onze benen in!

Om het onderzoek naar de hersenen te stimuleren zet ik mij graag in voor de Hersenstichting. Zij zetten zich niet alleen in voor onderzoek, maar ook voor het verbeteren van levens van mensen met een hersenaandoening. Daar hoort ook het passend en toegankelijk maken van sport en beweging voor deze mensen. Hier zet ik me graag voor in!

Totaal opgehaald bedrag: € 155
Streefbedrag: € 150

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

08-09-2023
€ 9

Billy

02-09-2023
€ 11

Dignam

02-09-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer