Emma de Rijke

Van Dam tot Dam houden we onze hersens erbij!

Wij willen ons graag inzetten voor het stimuleren van onderzoek naar hersenaandoeningen. Als iemand die zelf ook dagelijks profijt heeft van de voortgangen hiervan, is dit een belangrijk persoonlijk doel voor mij.

Ik vind het belangrijk om mezelf op sportief gebied uit te dagen, en de 10EM van de Damloop is hier toch elke keer een goed moment voor. Dit wordt mijn vijfde Damloop en dit kunnen blijven doen betekent een hoop, omdat ik door mijn epilepsie bekend ben met de lichamelijke en mentale gevolgen en het (frustrerende) benodigd herstel wanneer je hersens ongevraagd niet doen wat je zou willen. Hierdoor vind ik vooruitgang in het onderzoek belangrijk omdat ik mezelf met waar we nu zijn ondanks m'n brein toch steeds kan pushen voor een nieuwe Damloop, en kunnen blijven doen wat je wilt toch iets is waarin je wil toch liever je brein voorbij loopt.

Totaal opgehaald bedrag: € 533
Streefbedrag: € 150

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 30

Albert & Ben

17-09-2023
€ 13,41

Maarten

16-09-2023
€ 50

Oma & Opa

16-09-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer