Focus Club for Charity

Stap voor Stap voor de Hersenstichting

( Lid van team: Heroes for Charity  )

Als ondernemers willen we niet alleen met ons eigen product of dienst de wereld een stukje mooier maken, maar willen we daarnaast ook graag bijdragen aan een goed doel.

Een van de Focus Club-leden heeft niet-aangeboren hersenletsel en voor haar en de vele anderen met een hersenaandoening willen wij met elkaar in actie komen voor gezonde hersenen voor iedereen!

Daarom doen we op 1 juli mee met de challenge Focus Club for Charity, georganiseerd door Heroes for Charity, waarbij we een pittige wandeltocht gaan maken van 15 kilometer. Met deze uitdaging en de acties die we gaan opzetten om geld in te zamelen, hopen we een mooi bedrag op te halen voor de Hersenstichting. 

Totaal opgehaald bedrag: € 1.835
Streefbedrag: € 1.500

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

TessTypt

03-07-2023
€ 15

Anoniem

02-07-2023
€ 15

Anoniem

01-07-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 15 km (100%). Mijn doel afstand: 15 km.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer