Hennie Jacobs

Alle gekleurde haren online, ook in 2021!

Helaas gaat ook in 2021 de traditionele Tilburgse zomerkermis met alle evenementen niet door, deze zal wel in aangepaste vorm plaatsvinden. Daarom gaan wij de actie 'Alle kleuren haren' online doen in de maanden juli tot en met december 2021. Voor deze actie kun je de foto's van gekleurde haren opsturen naar actie@hersenstichting.nl. De foto wordt dan ook op deze website geplaatst. 

Je mag met 1 persoon of 2 of 3 personen op de foto met gekleurde haren rood, blauw, geel en groen. Als je met 2 of 3 personen op de foto gaat houd afstand van elkaar en denk aan 1,50 meter afstand. Je mag ook een pruik opdoen als je een kaal hoofd hebt.

Als je de foto's opstuurt, kun je een kleine donatie doen voor de Hersenstichting. Ik hoop dat in 2022 de traditionele Tilburgse zomerkermis wel doorgaat en dat ik jullie dan zie op de laatste zondag bij de alle kleuren "Harendag".

Het zou geweldig zijn als het streefbedrag gehaald kan worden, als een mooi kerstcadeau voor de Hersenstichting.

De foto's kunnen ook worden gedeeld op de social media kanalen van de Hersenstichting en andere media kanalen.

Ik wil met mijn actie speciaal aandacht vragen voor overprikkeling bij mensen met een hersenaandoening en voor cognitieve klachten na corona. 

Totaal opgehaald bedrag: € 527
Streefbedrag: € 350
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Theo

02-08-2022
€ 5

Nancy en Joyce

17-01-2022
€ 10

Martine

31-12-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer