Hester van der Valk

De Marathon van Amsterdam voor Irene

In maart 2019 overleed heel plotseling onze lieve moeder Irene, veel te jong, aan een hersenbloeding ontstaan door een aneurysma, een "lekke band" in het hoofd. 3% van de bevolking heeft een aneurysma in het hoofd. In Nederland krijgen per jaar 1500 mensen een hersenbloeding door een aneurysma. Ik wil door mijn actie aandacht vragen voor deze hersenaandoening en tegelijk anderen inspireren om meer te bewegen en het beste uit zichzelf te halen.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.800
Streefbedrag: € 2.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Karin

29-10-2019
€ 25

Hetty

29-10-2019
€ 15

Carla

29-10-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer