Op naar de finish 🥳

Spannend, morgen de laatste etappe, naar Valkenburg 😅! Met de 7e etappe ben ik in België aangekomen, in La Roche. Ik had vandaag speciaal een shirt met Belgische vlag aangetrokken 🇧🇪. Het landschap was eerst glooiend, met akkers, kleine dorpjes, kerkjes en watertorens. Later kwam ik in de Ardennen. Prachtig, ik ben er vaak geweest om te mountainbiken 🚵‍♂️. 
Vanavond 'bonte avond' 😂, nou, niet de beste voorbereiding voor de laatste fietsdag. 
Best vreemd en tegelijk super mooi, de laatste etappe en dan is mijn uitdaging (met een bijzonder doel) die ik ben aangegaan, behaald 🎯. Mede door jullie betrokkenheid, deels door mijn benen die blijven rondjes draaien. 
Dus de laatste keer de fiets prepareren o.a. ketting reinigen/smeren, de laatste keer in de rij voor de douche, colaatje drinken, lekker eten, de laatste avondetappe met de info voor morgen. Je krijgt bij The Ride niks kado, we rijden 140 km en doen 2000 hoogtemeters 💪🏻🚴🏻‍♂️. De laatste verzorgingspost is op het Drielandenpunt, en vanaf daar is het nog ruim 30 km naar de Cauberg, als ultieme laatste beproeving. Dan rijden we rustig naar beneden, naar het dal in Valkenburg waar we feestelijk worden gehuldigd🏆🥳. Spannend 🙏🏻. Dus koppie erbij houden op de 8e dag, het motto is: rij veilig en geniet 😊, op naar de FINISH !!  En ik weet, een paar lieve mensen staan mij op te wachten 🎪

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer