Blij en onder de indruk

Ik ben al weer 24 uur thuis, vandaag gewoon aan het werk ☺️, ik voel mij fit. Wat was het moment in Valkenburg fantastisch πŸ‘ŠπŸ», samen met Thomas op het podium. En ik kan terugkijken op een prachtig fietsavontuur πŸš΅β€β™‚οΈ.

Vanavond heb ik alle 200 (!!!!!!) donateurs een mail gestuurd en met deze laatste blog komt de ultieme uitdaging tot een afronding. Ik ben blij en onder de indruk van zoveel betrokkenheid, jullie hebben ruim 6000 euro gedoneerd en er komt nog steeds geld binnen. Hartstikke BEDANKT 😊 

De cheque is vanavond symbolisch overhandigd aan de Hersenstichting en zij zijn heel blij met het resultaat. Thomas en ik kregen een compliment hoe we deze sponsoractie hebben georganiseerd. Ik geef graag een compliment aan de redactie van de IJmuider Courant, speciaal aan verslaggever Robbert Minkhorst. De krant heeft onze actie geweldig gesteund met artikelen, die van de Kop van Noord-Holland tot aan de Gooi en Vechtstreek zijn gelezen. Morgen komt er in de krant een afsluitend artikel, hoe gaaf is dat. Natuurlijk is social media belangrijk, als gezin hebben we onze vrienden en kennissen en zakelijke relaties benaderd en wat een leuke reacties gaf dat, TOP. En Marieke heeft de contacten met de Hersenstichting onderhouden 😘. 
Namens Thomas zeg ik jullie nogmaals dank en sluit hiermee het avontuur af πŸ€πŸ”πŸ†πŸš΄πŸ»β€β™‚οΈπŸ₯³

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer