Maartje Verhuizen

Hardlopen voor NAH

( Lid van team: Team Iris )

Door Iris heb ik van dichtbij mee gemaakt wat een impact NAH kan hebben haar leven en dat van haar naasten. Constant de afweging maken welke activiteiten ze wel of niet kan ondernemen op sociaal en maatschappelijk gebied. Respect daarvoor, want aan de buitenkant zie je niet direct wat dit betekent. Ik loop mee met haar team voor Iris en de stichting zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek.
Totaal opgehaald bedrag: € 200
Streefbedrag: € 100
Nog te gaan tot TTM!!!
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

26-08-2019
€ 15

Fam

24-08-2019
€ 25

Gertjan

18-08-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer