Marc Lemmens

Go Ahead Eagles Schilderij voor Timo

https://youtu.be/Iv3TyiUiEdE Drie jaar geleden werd Timo geschept door een auto. Hij lag een aantal dagen in coma en het zag er allemaal zeer ernstig uit. Hij krabbelde langzaam weer op, maar helemaal de oude wordt Timo nooit meer. Zijn hersenen kunnen een stuk minder informatie verwerken dan voor het ongeluk. Ook is hij sneller vermoeid. Met de opbrengst van dit schilderij willen we geld inzamelen voor de Hersenstichting, zodat er middelen beschikbaar komen voor onderzoek naar niet aangeboren hersenletsel. Iets waar Timo door het ongeluk mee moet leren leven en waar vele andere mensen in Nederland ook mee te kampen hebben. Help jij ons mee en doe jij een royaal bod op dit unieke schilderij ? Doe het voor Timo en al die andere mensen met hersenletsel. Heel erg bedankt !
Totaal opgehaald bedrag: € 0
Streefbedrag: € 75

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer