Marieke Bakker

Lopen voor hersenletsel

Ik loop voor hersenletsel. Help je mee?

Ik heb 2 jaar geleden hersenletsel opgelopen bij een ongeluk. Twee jaar gevochten, twee jaar therapie (nog steeds). Ik word niet meer wie ik was. Ik kan nu niet werken.

Elke dag te maken met onzichtbare gevolgen. Bij mij is dit vooral: taalstoornis (afasie), dubbelzien, stukje zicht kwijt, prikkel, vermoeidheid, rouw en verlies.

Op 8 juli ga ik lopen om aandacht te vragen voor hersenletsel en de gevolgen ervan. En geld op te halen voor onderzoek. Doneer je ook?

Stuur gerust door!

Groeten Marieke

Totaal opgehaald bedrag: € 4.590
Streefbedrag: € 3.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Folkert

29-07-2023
€ 10

Anoniem

22-07-2023
€ 10

Anoniem

18-07-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer