Martijn van der Meer

Martijn rent van Dam tot Dam voor de Hersenstichting

Dit jaar wil ik me inzetten voor de Hersenstichting door de Damtotdamloop te gaan lopen voor dit goede doel.

Ik wil met het lopen van de Damtotdamloop aandacht vragen voor mensen met een hersenaandoening en in actie komen voor gezonde hersenen.

Al 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Dit worden er alleen maar meer. Dat moet stoppen. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Met het geld dat wordt opgehaald wil de Hersenstichting het volgende verwezenlijken:

- Hersenaandoeningen voorkomen;  Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

- Hersenaandoeningen beter behandelen;  De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

- Mensen met een hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij;  Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werkt de Hersenstichting aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen-

Totaal opgehaald bedrag: € 150
Streefbedrag: € 250

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 100

Anoniem

27-07-2023
€ 50

Martijn

27-07-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer