Martin en Astrid van der Velde

Feest Martin en Astrid op 25.9.2022

Door het werk van de Hersenstichting komt er ook veel steun voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking. Wij zijn daar mee geconfronteerd vanaf 2015. De tips, uitleg en zelfs ontmoeting met Erik Scherder betekent veel voor ons. Hij is een goede ambassadeur. Onze dankbaarheid voor alles dat de Hersenstichting doet, maakt dat wij graag willen dat onze gasten een gift doen aan de stichting, zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten.

Totaal opgehaald bedrag: € 890
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Anoniem

28-09-2022
€ 50

Lorette

26-09-2022
€ 100

Astrid

26-09-2022

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer