app-groep

Het is vandaag 1 juli en zoals het er nu naar uit ziet ga ik binnen 9 dagen vertrekken.

Een paar dagen geleden sprak ik met mijn neef en nicht Jaap en Marietta over het delen van enkele ervaringen en foto's van mijn fietstocht (tijdens de tocht).. Het meest eenvoudige leek het hen om een tijdelijke app-groep op te richten. Ik zal jullie niet overstelpen met berichten en foto"s maar een paar levenstekens is misschien wel leuk.

Als jullie dit leuk vinden heb ik wel jullie mobiele tel. nr. en toestemming nodig.Jullie kunnen mij dit per chat doorgeven. Ik zal eventuele geïnteresseerden binnenkort ook persoonlijk nog een chat sturen.

Ik ben benieuwd wie reageerd!

 

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer