Merel de Knegt

Hardlopen voor Iris

( Lid van team: Team Iris )

Voor een buitenstaander is het niet te bevatten wat een impact NAH op je leven (en dat van je gezin heeft). Ik ben ontzettend trots op de manier waarop Iris hier mee om gaat. Door haar ontzettende doorzettingsvermogen kan zij weer genieten van het leven en doet ze dingen die aan het begin van haar diagnose onmogelijk leken. Hoe bijzonder is het dat zij nu de 10 km tijdens de Tilburg Ten Miles wil gaan lopen! Ik loop mee omdat ik het super vindt dat zij met deze actie aandacht vraagt voor NAH. Om anderen te inspireren én om geld in te zamelen voor effectievere behandelmethoden.
Totaal opgehaald bedrag: € 310
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan tot TTM!!!
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anne

29-08-2019
€ 25

FROH Life Coaching & Yoga

26-08-2019
€ 10

Anoniem

22-08-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer