Nina van der Meer

CPC 5 km voor onderzoek naar hersentumoren/ for brain tumour research

For English, see below

Mijn naam is Nina van der Meer en in Februari 2019 ben ik geopereerd aan een hersentumor. Na bestraling in de zomer ben ik inmiddels bezig met chemo. Ik heb nu 4 van de 12 kuren achter de rug. Het is zwaar, maar ik verdraag het aardig goed. Inmiddels heb ik het hardlopen weer opgepakt. Het gaat nog niet heel ver of snel, maar wel zo goed dat ik ondanks de chemo me fit genoeg voel om op 8 maart mee te doen aan de CPC 5km. Omdat ik het leuk vind, en ik net als voorheen uitdagingen aan wil gaan maar vooral wil genieten van het leven!

Toch wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken aandacht te vragen voor het feit dat kwaadaardige hersentumoren niet te genezen zijn, en dat meer onderzoek noodzakelijk is. Stichting “Sterk en Positief” zamelt geld in voor onderzoek om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor deze stichting wil ik met mijn actie graag €2500 inzamelen. 

Steunt  u mij in het behalen van mijn doel om geld op te halen voor Stichting “Sterk en Positief”? (www.sterkenpositief.nl)

My name is Nina van der Meer and in february 2019 I had an operation on a brain tumour. After radiation therapy during the summer I started chemo end of last year. I have now had 4 of 12 treatments. It is heavy, but I bear it quite well. A couple of months ago I started running again. I'm not doing long distances and I'm not fast, but in spite of the chemo I feel fit enough to participate in the CPC 5km on the 8th of march. Because I like it, because I want to take on challenges like I used to, but most of all because I want to enjoy life!

Still I want to use this opportunity to point out that malignent brain tumours cannot be cured, and more research is needed. Stichting "Sterk en Positief" collects money for research on curing brain tumours. My goal is to raise €2500 for this organisation.

Will you support me to reach my goal?

Totaal opgehaald bedrag: € 2.535
Streefbedrag: € 2.500
CPC starts 8 March at 11.00AM
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Anoniem

11-03-2020
€ 20

Anoniem

10-03-2020
€ 50

Anoniem

10-03-2020

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Nieuws

Bekijk alle

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer