Renate Theune

Renate's Sunset Walk

Mijn leven is ruim vier jaar geleden voorgoed veranderd. Tijdens een vakantie werd ik getroffen door een herseninfarct. Totaal onverwachts, compleet uit het niets. Nooit gedacht dat het mij zou treffen. Maar achteraf weet ik beter: het kan letterlijk iedereen treffen. 

Omdat onderzoek naar en behandeling voor (niet aangeboren) hersenletsel veel geld kost maar wel ontzettend belangrijk is, draag ik graag mijn steentje bij. 

Daarom wandel ik samen met Richard 10 km. tijdens de Sunset Walk op 8 juli. Met de Sunset Walk wil de Hersenstichting meer aandacht en begrip vragen voor iedereen die dagelijks moet leven met de impact van een hersenaandoening en de vaak onzichtbare gevolgen hiervan. 

Steun jij mij? Doneer dan aan de Hersenstichting via onderstaande link.

Mijn dank, en die van mijn lotgenoten, is onuitspreekbaar groot!

Totaal opgehaald bedrag: € 3.565
Streefbedrag: € 100

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 5

Anoniem

24-07-2023
€ 10

Anoniem

14-07-2023
€ 10

Tamara

08-07-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer