Rob Welles

Samen voor gezonde hersenen!

Op 27 Oktober 2024 is het precies 20 jaar geleden dat mijn leven compleet veranderde!

Mijn vader kwam onverwachts te overlijden op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding. PATS, BOEM – weggerukt uit het leven ☹.

1 op de 4(!) mensen in Nederland krijgt er inmiddels mee te maken en deze ziekte is hard op weg om de grootste ziekte van Nederland te worden.
Hoog tijd dus dat er meer aandacht komt hiervoor, zodat er meer hersenonderzoek gedaan kan worden en meer behandelingen plaats kunnen vinden.

Daarom heb ik besloten om 20 Oktober 2024 de Amsterdam Marathon te gaan lopen en mij in te zetten voor het goede doel: De Hersenstichting.
Voor de mensen die mij kennen is het uitlopen van de Marathon geen doel meer, ik heb immers al 3 marathons gelopen. Om zelf ook nog mijn grenzen te verleggen heb ik het doel om de Marathon binnen 3 uur te gaan lopen (PR. 3:26). Een hele opgave maar we gaan er met volle moed voor 😊.

Totaal opgehaald bedrag: € 2.355
Streefbedrag: € 10.000
Nog te gaan

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Mia

29-01-2024
€ 20

Anoniem

26-01-2024
€ 25

Hans

20-01-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 42 km.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer