Rosalie van Blanken

Wandelactie Rosalie

Bekendheid, begrip en aandacht voor NAH.

In december 2022 liep ik hersenvochtlekkage op, gevolgd door een hersenvliesontsteking. Sindsdien staat mijn wereld op zijn kop. Ik heb last van enorme overprikkeling, ben snel vermoeid, kom soms niet op woorden, heb last van stemmingswisselingen en ben soms vergeetachtig. Al snel was het duidelijk; NAH, Niet Aangeboren Hersenletsel.

In het dagelijks leven loop ik hier vaak tegenaan. Ik kan mijn leven niet meer leven zoals ik dat wil, maar ik loop ook tegen veel onbegrip aan. Mensen die niet snappen wat NAH met een mens doet en hoe het jouw leven, maar ook dat van je partner, gezin en vrienden beinvloed.

Daarom heb ik besloten aandacht te vragen voor NAH. De Hersenstichting heeft als leus; "Samen voor NAH" en daarom leek het mij heel mooi om het Noaberpad te gaan wandelen. Noaberschap is hetgeen wij nodig hebben als mens. Er voor elkaar zijn, samen verder, samen voor NAH!

Ik zal dit pad vanaf 27 mei in 20 dagen , aaneengesloten lopen. Iedere dag 20 - 25 kilometer. Mijn backpack op met mijn tent, slaapzak en eten en drinken en knallen voor mijzelf, maar voornamelijk voor al mijn lotgenootjes die zoveel steun en begrip nodig hebben.

Totaal opgehaald bedrag: € 7.370
Streefbedrag: € 6.205

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 7

C

18-07-2024
€ 15

Lydi

17-07-2024
€ 10

Anoniem

17-07-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 465 km (100%). Mijn doel afstand: 465 km.

Nieuws

Bekijk alle

HersenVrienden

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer