🧠❤️

Hij staat! 1 April in Hardenberg. Ik heb er enorm veel zin in en ben de dagen al aan het aftellen. In de tussentijd ben ik veel aan het trainen. Deze week was een wat mindere week, maar ook die horen er bij. Het valt niet altijd mee om een goede balans te vinden tussen het vele sporten, goed eten, werk en het allerbelangrijkste 'mijn gezin'. 

Veel mensen vragen mij of ik er klaar voor ben. Ja, absoluut! 

Het is super om te zien hoeveel mensen mij steunen en met me meeleven. Zoveel mensen die willen komen kijken, geweldig! 

De afgelopen weken werd ik door meerdere bekende nederlanders aangenaam verrast. John de Wolf, Najib Amhali en Pierre van Hooijdonk hebben een persoonlijk videobericht gemaakt om mij succes te wensen. Dat waren allemaal stuk voor stuk kippenvel momenten. 

De teller staat inmiddels op 1821.00 euro. Dat is al veel meer dan ik had durven dromen. Mijn streefbedrag was 1000 euro. Maar nu gaan we natuurlijk gewoon door. Elke euro helpt! 

Ook wil ik mijn persoonlijke sponsoren enorm bedanken. Deze sponsoren zijn allemaal onderaan deze site te vinden onder het kopje 'hersenvrienden'. ❤️ 

Vanaf nu is het nog 3 weken knallen en de laatste week maar zien wat er komt. Hier heb ik tenslotte geen ervaring mee 😅 Gelukkig heb ik een geweldig team om me heen die mij de weg wel wijst. 

Tot gauw! ❤️

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer