Fight week 🙌

Ik zie me nog zo staan. Er is een match. Yeahh! Dat is inmiddels alweer 6 weken geleden. Wat duurde dat voor mijn gevoel nog lang. En nu, nog maar 5 dagen te gaan. Ik heb er zin in. De gezonde spanning is aanwezig en ik ben de dagen aan het aftellen. Deze week ligt de lat wat lager. Krachten sparen voor Zaterdag. Goed eten en voldoende slaap/rust. 

In mijn hoofd heb ik die wedstrijd al 100x gevochten. Maar hoe het er echt aan toe zal gaan, dat gaan we zien. 

De laatste weken heb ik helaas aardig wat blessures gehad. Overbelast? Toch onbewust de spanning? Zeg het maar. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en ik ben er helemaal klaar voor! 

Mijn streefbedrag heb ik verhoogd naar 2000 euro. Ook dit bedrag is inmiddels behaald. Geweldig! Ik ben iedereen die op wat voor manier dan ook met me meeleeft ontzettend dankbaar. Dat doet me goed! 

De dag zelf zal ik bij gaan houden via mijn instragram: fight_for_brains.

En mocht je toch nog graag willen doneren, dat kan via de knop hier boven 😉

En hoe mooi is het dat op de dag van mijn wedstrijd ook de magazine van de hersenstichting uit komt. Ook daar is mijn verhaal te lezen. 

Osu 👊❤️

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer