Seafarm BV

Fruits de Mer & Fish Fest

Dit jaar opent Seafarm het fruits de mer seizoen op 18 en 19 juni. Alweer voor de 5e keer is het op deze dagen feest aan de Jacobahaven in Kamperland. De seizoensopening heeft inmiddels een verdiende vaste plek op de foodkalender.  Voor liefhebbers van vis, schaal- en schelpdieren is dit het seizoen om van te watertanden.

Vis is gezond! En zeker voor de hersenen, daarom hebben wij er dit jaar voor gekozen om de Hersenstichting te steunen doormiddel van een donatie-actie. Van elke verkochte Fruits de Mer wordt €5 gedoneerd aan de Hersenstichting. Door ons event te bezoeken steunt u dit doel sowieso, maar u kunt ook extra doneren via deze pagina!

 

Totaal opgehaald bedrag: € 0
Streefbedrag: € 1.000

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer