Thomas van der Loo

Hardloopactie Mont-Ventoux

Helaas is mijn vader in 2017 getroffen door een herseninfarct tijdens een hartoperatie. Daardoor is zijn spraak en motoriek sterk verminderd en is hij beperkt geraakt in wat voorheen alledaags was. Om die reden wil ik geld inzamelen voor de hersenstichting zodat ik kan bijdragen aan een goed en voorspoedig herstel van alle mensen met hersenschade.

Totaal opgehaald bedrag: € 4.140
Streefbedrag: € 3.000
Sluiting donatiepagina
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 20

Jacob

04-05-2023
€ 10

Toon en Marlies

03-05-2023
€ 15

Ruud

02-05-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer