Tinja van Zanten

Sportmarathon vijfheerenlanden

( Lid van team: Sport marathon vijfheerenlanden TEAM Minggus PT en Puur sport  )

We doen met meerdere teams mee aan een sportmarathon op 14 en 15 juni 2019. 24 uur met een team strijden voor een goed doel. Onze keus is gevallen op de hersenstichting. Nadat 1 van onze instructeurs zijn nichtje (35 moeder van vier jonge kids) helaas is getroffen door een herseninfarct. Nog geen 4 dagen later ook 1 van onze leden (41 moeder 2 jonge kids) getroffen door een herseninfarct veroorzaakt door een aneurysma in de halsslagader. Komt het voor ons allemaal dichtbij en willen we graag dit doel steunen! Met beide gaat het inmiddels een stuk beter. Ook zij zullen zich inzetten tijdens de marathon.

Totaal opgehaald bedrag: € 225
Streefbedrag: € 2.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Mark

14-06-2019
€ 100

Marijke

14-06-2019
€ 10

Anoniem

14-06-2019

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer