Tjako van Schie

Benefiet schilderijenverkoop

Mijn vader, Kees van Schie (1930-2017), was parkinsonpatient en doneerde zijn hersenen voor wetenschappelijk onderzoek aan de Hersenstichting.

Omdat we nu met zijn schilderwerk-nalatenschap zitten leek het ons een mooi gebaar om tegen elk aannemelijk bod schilderijen van hem te verkopen en de gehele opbrengst in zijn geest aan de Hersenstichting te doen toekomen.

Er is voor elk wat wils wel wat bij, aquarellen, acryl, ingelijst, oningelijst, groot, klein, experimenteel, abstract, figuratief, naakten, etsen, schetsen.

Belangstellenden kunnen bij ons in "RondoM" in Wilhelminaoord langskomen om wat uit te zoeken tegen elk aannemelijk bedrag.

We laten de actie nog een paar maanden doorlopen, dus als u in de buurt bent: loop gerust binnen!

Totaal opgehaald bedrag: € 420
Streefbedrag: € 500
Nog te gaan
Afgesloten

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 420

Tjako

08-09-2021

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Prestaties

Totaal afgelegd 0 m (0%). Mijn doel afstand: 1 km.

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer